Благодаря на най-големия дарител на МБАЛ-Пазарджик – г-н Делян Пеевски,

...
 Благодаря на най-големия дарител на МБАЛ-Пазарджик – г-н Делян Пеевски,
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик: Благодарни сме на дарител №1

 

„ Благодаря на най-големия донор на МБАЛ-Пазарджик – господин Делян Пеевски, чието подаяние е към 150 000 лв. и включва няколко респираторни апарата и защитни дрехи за работещите в болничното заведение в Пазарджик “. Това съобщи през вчерашния ден кметът на общината Тодор Попов, който благодари на всички донори, помогнали в изключителното състояние на най-голямото здравно заведение в региона.

Сред тях изброи още Паун Лазаров, притежател на хлебозавода „ МИО “ в града, дарил 50 000 лева за защитни дрехи и консумативи и „ Арексим “, които подариха 120 броя профилирани защитни очила за многократна приложимост.

„ Благодаря и на министъра на енергетиката Теменужка Петкова, с чиято помощ получихме подаяние от „ Булгартрансгаз “ на стойност 20 000 лв., както и на всички други, които директно или индиректно, без значение от сумите, демонстрираха солидарното си отношение и подариха средства освен на МБАЛ - Пазарджик, само че и на Медицински център „ ВИТА “ и Спешна помощ,

За всички тези, които вършат по този начин, че да ни вдъхнат кураж, а и да оказват помощ на заболелите от ковид. За това се желае хладнокръвие, храброст, отговорност и ние също би трябвало да ги подкрепим в този миг “, безапелационен е Тодор Попов.

Той благодари на всички жители на община Пазарджик, които поставят старания за това да се съблюдават ограниченията и демонстрират дисциплинираност, самообладание и отговорност. Кметът на Пазарджик изрече признателност и на жителите на общината, които я поддържат, като заплащат локалните налози и такси. Чрез медиите той помоли жителите да бъдат виновни и при опция да си платят отговорностите, тъй като не желае да се случва това, което стартира в доста български общини.

„ Поради липса на доходи, там стартират да редуцират много хора и действия. Много се надявам и ще направя всичко допустимо, в община Пазарджик ние да запазим целостта на всички услуги и действия, които развиваме и сме развивали в годините, само че за това се изисква и вашата съпричастност “, акцентира кметът Тодор Попов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР